Uddybende forklaringer

Massageterapeutisk behandling

Jeg arbejder med denne massageform inden for forebyggelse, behandling, afspænding og rådgivning. Hele kroppen (inkl. fødder, hænder, ansigt og hovedbund) kan indgå i massagen. Det foregår med olie ved strygning, æltning, tryk og stræk af muskler. Det er en dybdegående behandling, hvor der virkelig tages ved muskulaturen og er især effektiv ved blødninger og arvæv (f.eks. fibersprængninger) samt myoser.

Sportsmassage

Massagen sætter blodcirkulationen i gang, fjerner affaldsstoffer, smidiggør muskler og sener, skaber bedre balance i muskulaturen, virker afslappende, og dermed får man generelt et bedre velvære til at klare sporten, arbejdet og det private.

Massage er god pleje og nedbringer generelt antallet af sygedage.

Bindevævsmassage

Denne behandling foregår med elastiske vakuumkopper. Behandlingen arbejder modsat det Massageterapeutiske tryk og trækker dybereliggende vævsvæske i retning mod hudoverfladen.

Bowenterapi

Denne behandlingsform er en meget blid teknik. Grundlæggende arbejder jeg her med den væske, der ligger mellem musklen og dens muskelhinde. Ved at skubbe væsken kan jeg korrigere en eventuel ubalance i et problemområde.

Ortobionomi

Denne behandling er ligeledes en blid behandling, som frigør og forbedrer nervesystemets arbejde. Jeg følger her bevægelsen i muskler og led og omprogrammerer / fjerner forkerte signaler til hjernen ved lette kompressioner. Metoden er velegnet til ældre, gravide og personer, der er bange for smerter eller hurtige ryk.

Skeletmobilisering

Denne behandlingsform er en smertefri metode. Her arbejder jeg med at øge folks kropsbevidsthed ved at bruge passive bevægelsesmetoder til at identificere det, som muskulært forhindrer en normal fri bevægelse, giver smerter og træthed. Med denne teknik kan jeg nå selv meget dybe muskelinfiltrationer og stagnationer i ledbånd.

Muskel-, led- og nervetests

Disse bruger jeg med diagnosticering, hvorved jeg afgør, hvorvidt jeg skal tage mig af en given sag, eller om jeg skal henvise til læge, kiropraktor, mm.


Akupunktør RAB

Certificeret Massageterapeut RAB

Nerverefleksolog MNT-NR


Åbningstider:
mandag-fredag kl. 5:00-16:00

Tlf.: 30206377